Categorieën
Uni VV 1

donderdag trainen?

Ik kan zelf niet (borrel met geslaagde leerlingen), maar ik heb vernomen dat er een aantal mensen zijn die nog wel een potje willen ballen. Het lijkt me handig om even te laten weten of je gaat trainen. Ik zou zeggen minder dan zes man geen training.
Ps. Hesjes en ballen liggen bij mij dus als iemand in Oost van plan is te gaan kom deze spullen dan ff halen.

24 reacties op “donderdag trainen?”

Joost, Merijn, Sjoerd, Hans en Willem, Kevin is twijfel. Dan hebben we in elk geval 5 personen om te tienen en aangezien Wout er niet is betekent dat old style kontje knal. Ik kan eventueel even bij Wouter langs gaan. Als er nog mensen afhaken als we met 5 blijven laat het dan even weten! 4 wordt echt te schraal.

Aaah, met vijf mensen haak ik af. Drie tegen drie vind ik wel de moeite waard maar een potje tienen vind ik te schraal…

Sjoerd, ik weet dat de deadline pas over een half uur afloopt, maar ik heb inmiddels andere plannen gemaakt, dus ben er sowieso niet bij.

Heb je donderdag niet gezien willem. Heb in mijn eentje rondjes gelopen in afwachting op meer. Had vergeten de site van te voren nog te controleren.

Hallo mensen,

zouden jullie mij op de hoogte willen houden wanneer jullie een keer gaan trainen? Ik heb deze reacties vorige week te laat gezien, anders wilde ik het 6-tal wel compleet maken.

MM.Floors@gmail.com

Met vriendelijke groet,

M.Floors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.