Categorieën
Uni VV 1

De teamfoto. Eindelijk…

Het heeft even geduurd, maar nu is het dan zover: de teamfoto’s 2008-2009 zijn ontwikkeld! Nog altijd zonder Appie Abbink en Daddy Cool Timpers, maar wel met de rest van de topspelers. Met dan aan de scheidsrechter is het overgrote deel van de foto’s scheef. Ik heb er een aantal uitgepakt die ik bewerkt heb. Deze zijn te herkennen aan de lat die wel loodrecht is (foto’s 25, 27, 29, 31, 33, 34 en 35). De foto’s (overigens geupload in het grootste formaat) vind je op http://picasaweb.google.nl/home, inloggen met univvnijmegen en het aloude, bekende wachtwoord (geen broodjebal of zijn equivalent).

Teamfoto

Bruno, zorg jij ervoor dat onze topsponsor een mooi printje ontvangt? < reclame >Zoover, vakantiebeoordelingen door en voor reizigers! < /reclame >

Één reactie op “De teamfoto. Eindelijk…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.