Categorie├źn
Uni VV 1

BBQ en speler van het jaar

Beste mannen,

Na een mooie eerste competitiehelft en een teleurstellende tweede zijn we aan het eind van het seizoen gekomen. Dat betekent traditiegetrouw dat er weer gestemd mag worden voor de speler van het jaar en dat zal nog niet altijd even makkelijk zijn. Voor de nieuwkomers nog even voor de duidelijkheid: de titel speler van het jaar gaat niet alleen om de kwaliteiten op het veld maar ook in de kleedkamer (deelt altijd zeep uit), bij klusjes en in de kroeg. Ik zou dus zeggen, evalueer het seizoen nog een keer voor jezelf en noteer drie namen van Univv’ers die je bij zijn gebleven. Maak daar een volgorde in en schrijf je motivatie erbij waarom die persoon voor jou de titel speler van het jaar verdient/in de maag gesplitst dient te krijgen. De lijnen zijn open, stuur dus je top 3 naar sjoerd(underscore=_)arcen at hotmail punt com. Elke nummer 1 krijgt drie punten en de nummer 3 krijgt 1 punt. Moge de gelukkigste winnen. Uiteraard mag je ook na het weekendje Brugge nog je stem uitbrengen want je weet nooit wat daar nog kan gebeuren….

De uitreiking gaat dus plaatsvinden op 11 juni. Gisteren heb ik met Wouter en Bruno proefgedraaid met BBQ’en en bij goed weer kan easy bbq de pot op en gaat we ECHT BBQ’en. Ik zie jullie stemmingen met plezier tegemoet.
Groeten,
Speler van het Jaar 2007-2008

8 reacties op “BBQ en speler van het jaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.