Categorieën
Uni VV 1

Zorgen Nijmeegse clubs (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv en Oranje Blauw zitten in de derde klasse A zaterdag in degradatiezorgen.

Excelsior Z. – UNI vv 4-2
UNI vv’er Huub Meijerink stond aan de basis van treffers van Kevin Schuurmans enWouter de Beuke­laar. Eerst verraste een polletje keeper Bas Boonen (1-2), vervol­gens kreeg Gerben Beltman twee keer geel. Onopzettelijk hands leid­de tot 2-2 uit een penalty. Excel­sior liep vervolgens uit naar 4-2.

Één reactie op “Zorgen Nijmeegse clubs (Gelderlander)”

Gelukkig scoorde Joris van Meel na een mooi één-tweetje met Wout Abbink de medium doorbakken 4-3 en even later stond het alweer 4-4 door de goed ingevallen Nicolette na een voorzet van Bram. Bert Tolkamp schijnt ’s nachts zelfs nog de 4-5 binnengeprikt te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.