Categorieën
Uni VV 1

UNI vv verliest van naaste concurrent (Gelderlander)

NIJMEGEN – Derde klasser UNI vv verloor van het zaterdagteam van Lienden (0-1) en verwisselde met de tegenstander van plaats. Het verlies had ook nadelige gevolgen in de strijd om de tweede periode­titel. Met name Willem Klaassen had enkele uitstekende mogelijkhe­den zijn ploeg op voorsprong te zetten. Trainer Leo Gardien: „ Het is jammer dat we het niet afmaak­ten. Kansen waren er zeker. Vlak voor de beslissende 0- 1 van Rick Timmer na een dekkingsfout had Klaassen een vrije schietkans.”

Wil, misschien een schrale troost, maar ik vond je goed!

Één reactie op “UNI vv verliest van naaste concurrent (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.