Categorie├źn
Uni VV 1

Winterstopbezigheden voor mannen

Mannen (en dan vooral de schaatsliefhebbers onder ons),

omdat zowel de bal als de voetbalschoenen voorlopig nog wel in het vet zullen blijven, kunnen we ons met andere bezigheden vermaken. Nu kwam ik na een beetje speuren het volgende tegen:
toertocht op natuurijs nabij Nijmegen

Chris en Huub hebben het parcours al verkend, dus jullie kennen het al. Voor wie niet goed kan schaatsen: je kan er zelfs al een tochtje van 2,5 km afleggen. En voor wie helemaal niet kan schaatsen: er is een koek-en-zopie-tent aanwezig…
Het begint om 10 uur, denk dat het wel druk zal worden, dus laten we er op tijd bij zijn.
Gaarne uw reacties..

ps: Bram, was toevallig gisteren in Holten schaatsen en een paar rondjes met je zus geschaatst. Als jij datzelfde schaatsgen als zij hebt, kun je zaterdag niet ontbreken. Wat een stijl, ik was bijna jaloers…

6 reacties op “Winterstopbezigheden voor mannen”

Gerben, helaas heb ik al m’n schaatsgenen aan m’n zus moeten afstaan, maar zij kan dan weer niet voetballen.
Ik ben toch meer een koek-en-zopie man.

Garry, goed initiatief! Denk dat ik wel mee doe, en neem in dat geval broer Bram en vriendin Margot mee. Nog niet zeker of we ons bij jou aansluiten (10 uur is wel verdomd vroeg…), maar hebben nog contact! PS: In het vervolg hoef je minder te speuren als je op http://www.knsb.nl kijkt!

Hartstikke goed Wil, had al met Bram overlegd. Doet inderdaad ook mee. Overleggen nog wel even over de tijd. Heb vandaag even contact met de organisatie gehad en die zei dat je gewoon elk moment in kan stappen. Verwachtte geen extreme drukte.
Overleggen nog, wordt mooi.
Groet.

Ja leuk! Alhoewel ik “oproepdienst” heb, lijkt me Wijchen nog wel dichtbij genoeg….rond 11 uur lijkt me idd beter. We bellen nog wel even hoelaat precies?

Ik ben aan het werk en kom dus niet. (voor mij wel gelukkig, want de laatste keer dat ik op schaatsen stond was ik 2 turven hoog en schaatste iedereen nog op houtjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.