Categorieën
Uni VV 1

Tour de Achterhoek

Update: Heb het bericht even ‘sticky’ gemaakt. Even checken of dat werkt.

Mannen, het is bijna zo ver. Zaterdag gaan we ons richting het oosten verplaatsen om eens kennis te maken met de gastvrijheid van de Achterhoeker, en natuurlijk keihard te zuipen anders vallen we zo op.

Plan de campagne:
Rond 12:00 a 12:30 verzamelen bij mijn persoontje, deze zal zorgen voor een lekkere bak soep om de dag goed te beginnen.
12:45 vertrek naar de achterhoek waar we eerst onze slaapplaats te Varsseveld zullen aandoen om wat spulletjes te dumpen.
Dan rijden we door naar Aalten om rond voor een lekkere pot voetbal tegen AD die om 15:00 zal beginnen.
Na de wedstrijd staan er een paar halve liters klaar in de AD kantine.
rond 19:30 a 20:00 heb ik een plekje gereserveerd bij Stegers (link), de place to be voor een schnitzel en een mooie plate-service. Een goede bodem is nooit weg.
Nu heb ik geprobeerd om een grote bus te regelen maar dat is niet gelukt, dus de reis naar de Radstake moeten we vervolgen in twee groepen. De eerste groep vertrekt met een busje om 22:00 en deze keert dan terug om de rest op te halen zo rond 22:30.

Om ons nog enigszins in het gareel te houden en om toch nog een paar uurtjes slaap te pikken heb ik de busjes terug besteld om 2:30 en 2:45. De volgende tijd waarop het mogelijk was vanaf 3:30 en dat kan dit mannetje niet meer aan denkt ik.

De mensen die er volgens mij bij zijn: Joris, Gerben, Bram, Barry, Wout, Willem, Sjoerd, Merijn, Pim, Kevin, Bruno, Bert, Wouter en ik geloof Joost. Misschien komt Huub later (doen Huub we willen de shuffel weer eens zien).
Nu we in de achterhoek zijn verwacht ik dat Peter (Snus) ook acte de présence zal geven.
De trainer zal er bij de wedstrijd aanwezig zijn.

Ik denk dat we zo’n 4 auto’s nodig hebben. Ikzelf ga wel met de auto wie nog meer?
Denk aan een luchtbed/matje en een slaapzak en wie zorgt er voor wat sap, brood en beleg voor de ochtend.

11 reacties op “Tour de Achterhoek”

Kijk ook even op http://www.dancingderadstake.nl. Hier kun je een kleine sfeerimpressie vinden aan de hand van foto’s en zelfs een virtuele rondleiding. Het vervoer terug kan ook nog aan de hand van een algemene bus….mochten er die-hards zijn nog dan nog niet genoeg hebben gehad!! Ik heb er in ieder geval zin in….heerlijk!

Ik ga met de Mazda. Maar ik ga al ’s ochtends, want ik wil in bij Roseversand in Bocholt (net over de grens bij Aalten) gaan kijken voor een racefiets. Er kunnen dus mensen mee rijden, maar dan moet je ’t niet erg vinden jezelf even te vermaken bij “Die Fahrrad-Erlebniswelt auf über 6.000 m2”

Zoepen brekken en angoan!

kijk ook vooral even op het ‘fotofeest’ op de website van de radstake, in verband met de dresscode of het ontbreken ervan, speciaal voor Gerben…

Mannen, ik wil mijn peugeotje 205 wel uit de mottenballen trekken voor dit evenementje. Dan kunnen de mensen die achterin zitten meteen oefenen in ‘kort dekken’. Aangezien we morgen de sleutel krijgen voor het nieuwe huisje word ik inclusief kater zondagochtend weer vroeg verwacht in Nijmegen Oost. Moeten we dus even kijken hoe we dat doen met terugrijden.

Peter (Snus) zal ook acte de présence geven. Ik kom lopend naar Aalten, dus stel me niet teleur! Wubbels uitschakelen en het is kat in ’t bakkie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.