Categorieën
Uni VV 1

MTB: 24 januari

Het kwik weer boven nul,
ijs verliest het van het water.
Het groen van gras en zwart van rubber,
doet me weer verlangen naar zater-
dag half drie.

Nepdichter

Mannen, er is nog een gaatje in het winterprogramma en aangezien het ijs smelt, stel ik voor dit gaatje op te vullen met ’n UniVV MTB-tochtje! Als je houdt van snelheid, afzien, modder tussen je tanden en je hebt wat lef in je donder, schrijf je in! MTB’s (en helm) zijn te huur voor € 13.50 per dag (zullen we centraal regelen via http://www.dolfijn-mook.nl/). Richttijd vertrek: 12uur zodat we aansluitend naar CaféJos kunnen.

MTB

12 reacties op “MTB: 24 januari”

Zie trouwens wel in mijn agenda dat ik er misschien niet bij kan zijn; heb een vriend beloofd ooit bij een wedstrijd van hem te komen kijken, en misschien is dat de dag… Tot donderdag!

Mannen, morgen om 12 uur verzamelen bij sportcentrum, in fietskleding! Ik stel voor: lange broek, 3-4 lagen bovenkleding, handschoentjes, eventueel dunne muts/bandana en zonnebril (licht glas) tegen modder en takken. Neem ook een liga/banaan/sultana mee!
MTBs zijn gereserveerd bij Dolfijn in Mook voor:
Gerben, Chris, Bert, Bruno, Wout, Bram (Joost, Micha en ik hebben eigen fiets). Anderen kunnen zich nu nog aanmelden!
Als Chris met de auto komt (ivm snel naar huis kunnen ivm Manon) en 1 van de MTB huurders ook met de auto, dan kunnen jullie in 2 auto’s naar Mook rijden, en Joost en ik op de fiets naar Mook. We eindigen vervolgens weer in Mook en vervolgens naar sportcentrum. Zelf beslissen of thuis te douchen of op sportcentrum en daarna her-verzamelen in Jos! Tot morgen 12 uur op het sportcentrum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.