Categorie├źn
Uni VV 1

Zaterdag na de wedstrijd: Interimevaluatie

Om het voor iedereen helder te hebben:
De evaluatie verplaatsen we naar zaterdag na de wedstrijd als we de 3 punten op zak hebben. Donderdag zijn er teveel slappe zakken die niet kunnen namelijk. De training met kerstbrood donderdag gaat natuurlijk wel gewoon door!

Korte aanzet tot een agenda:
– terugblik eerste seizoenshelft
training
wedstrijden
– invulling winterstop: oefenwedstrijden (tour d’Achterhoek…)
– intentie tweede seizoenshelft

Of donderdag die training met kerstbrood doorgaat, is nog een beetje de vraag, dus komt in ieder geval morgen allen tezamen!

4 reacties op “Zaterdag na de wedstrijd: Interimevaluatie”

Sterk werk Derk!
En alhoewel ik donderdag een slappe zak ben (en misschien maandag ook wel…), vind ik het verwarrend: in de eerste alinea gaat de kerstbroodtraining natuurlijk wel gewoon door, terwijl in de laatste zin staat dat het nog maar de vraag is of de donderdagtraining door gaat… Ik hoop dat je clienten een wat eenduidiger advies van je krijgen, Gary…

Goed opgelet! De eerste alinea is de extra toevoeging van Bruno in het bericht eronder (ik had natuurlijk voor de duidelijkheid de bron moeten vermelden: vd Laar, 2008). De tweede is m’n eigen visie: de training gaat misschien wel door, maar weet niet of ik (en dus het kerstbrood) erbij ben.
Zo, dan is alles hopelijk weer duidelijk; kunnen we weer verder met de mentale voorbereiding op morgen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.