Categorieƫn
Uni VV 1

Winterprogramma, start 3 januari!

Dag mannen,
Zoals hiernaast op het tagboard al aangegeven zijn Gerben en ik al even bezig geweest met het winterprogramma.
Ten eerste heb ik met Gerald van het tweede afgesproken om onder de noemer van nieuwjaars training een onderlinge pot de voetballen met het tweede (gemengd). En deze dan ook af te sluiten met een lekkere borrel.

Ten tweede staat natuurlijk de wedstrijd in Aalten al geplanned. Ik heb even contact gehad en dit wordt 31 januari rond een uurtje of drie, ook werden we direct uitgenodigd om een paar biertjes (natuurlijk Grolsch halve liters) te drinken na afloop. Om vervolgens wat te eten en onze overwinning te vieren in de radstake te Varsseveld (link) De plek waar menig achterhoeker (en daar zijn erveel van in ons team) mooie avonden heeft beleefd in zijn jeugd.

Ook willen we nog twee andere oefenwedstrijden inplannen, we dachten aan fc kunde op een donderdagavond (22 januari)

Voordat we beginnen aan de competitie willen we ook nog een wedstrijd ballen, hiervoor hebben we nog geen team (7 februari).

Fijne feestdagen gewenst vanuit fuerteventura.

6 reacties op “Winterprogramma, start 3 januari!”

In verband met de nodige klus- en regelweekenden nog deze maand ben ik er pas 7 februari weer bij (mocht er dan gebald worden…) Dus ook geen weekendje voor mij, dan verhuizen we van Groesbeek naar Oploo.

De komende maand is er dus een uitstekende mogelijkheid voor het houden van selectiewedstrijden voor de nieuwe keeper van volgend seizoen! šŸ˜‰

Ben er bij. Kreeg van Joost een mail met daarin de opmerking dat een van de Oosterbeekse clubs zeerzeer waarschijnlijk wel tegen ons kan voetballen op 7 februari. Mooi dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.