Categorieën
Uni VV 1

UNI vv wint toch, ondanks de losse teugels van trainer Leo Gardien (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv had voor de wedstrijd tegen Gazelle Nieuw­land een forse trainingsachter­stand. Toch won de zaterdag der­deklasser eergisteren op het Nij­meegse universitair sportcentrum met 2-1. Trainer Leo Gardien: „De trainings­avonden stonden in de afgelopen twee weken op een laag pitje. Ik had de teugels wat laten vieren. In de wedstrijdbespreking heb ik de ploeg weer scherp gezet. Uiteinde­lijk wonnen we toch met 2-1. De drie punten tellen.” De gasten kwamen na 20 minuten op 0-1 uit een penalty na een ver­meende schwalbe. Vlak voor rust schoot verdediger Chris de Groot van de universiteitsploeg na een corner snoeihard hard: 1-1. In de tweede helft kwamen er veel meer kansen voor de gastheren. Pas in de vierde minuut van de blessuretijd viel de winnende tref­fer uit een strak schot van Sjoerd Reutlingsperger: 2-1. Wouter Beukelaar van de thuis­ploeg liep een knieblessure op en is enkele weken uitgeschakeld. Door de overwinning van zaterdag rukte UNI vv op naar de derde plaats.

en

Diep in blessuretijd liep Gazelle Nieuwland bij Uni vv tegen een 2-1 nederlaag aan. Na een kwartier verzuimde Leon Bak Gazelle Nieuwland op voorsprong te zet­ten. Even later was het wel raak. Han Vaessen werd weggeduwd en uit de toegekende strafschop schoot Vaessen zelf de Dierenaren naar 0-1. In de extra tijd van de eer­ste helft kwam Uni vv door Chris­tian de Groot langszij. Na rust be­gon Gazelle Nieuwland moei­zaam, maar kreeg gaandeweg het duel onder controle. Gazelle Nieuwland ging op jacht naar de zege, maar kwam bedrogen uit. In de negende minuut van de blessu­retijd tikte Semec de winnende treffer langs Niels van Maurik.

Sjoerd, pas je dat even aan op voetbalnederland.nl? Semec heeft gescoord en niet jij. Hebben we dan eindelijk een knuffelallochtoon in ons team?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.