Categorie├źn
Uni VV 1

Training afgelast!

Zojuist even naar het Sportcentrum gebeld. Theo vertelde me dat ‘alle buitensporten zijn afgelast’. Heb daarna de trainer gesms’t met de vraag of hij op de site kon laten weten wat het plan voor vanavond nu is. Kunnen we niet met zijn allen bij Kevin gaan bowlen? Of hoeft’ie vanavond niet te werken?

11 reacties op “Training afgelast!”

Ik heb eigenlijk wel behoefte aan wat fysieke inspanning:
een zaaltje regelen zal denk ik tegenvallen, maar een bosloopje lijkt me ook goed? wie doet er mee?

Nu de training niet doorgaat rij ik vanavond iets eerder richting Dortmund om daar morgenochtend naar Roemenie te vliegen. Ben er dus zaterdag weer

Fysieke inspanning nodig? Vanavond lekker wat eerder samen met het vrouwtje onder de wol!
En mocht het zaterdag afgelast worden (wat mijn hamstring van harte hoopt), kan ik zaterdag een training op de MTB verzorgen! Gisteren heerlijk ge-MTB-ed door de bossen, ook lekker op mijn snufferd gelegen overigens…

Die tijd is voorbij, Tijs… Kan hier in Tilburg misschien wel wat regelen.

ben bang dat we trouwens ook wat laat zijn met het huren van een zaaltje: check hier.

Heb alle zalen die ik kon bedenken in Nijmegen gebeld; allemaal alvol. Jammer dat Kevin nog niet reageert, heb al in geen tijden de bowlingbal gehanteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.