Categorieën
Uni VV 1

UNI vv geeft voorsprong uit handen (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv koes­terde in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal te­gen koploper DFS een 2-0 voor­sprong, maar stond na afloop met lege handen: 2-3.

UNI vv – DFS 2-3
UNI boog pas in blessuretijd voor de lijstaanvoerder uit Opheusden. Dat gebeurde toen de gasten na een rode kaart met tien man in het veld stonden. UNI kwam op slag van rust op 1-0 door Bruno van der Laar. Tien minuten na de pauze passteWout Abbink opWil­lem Klaassen, die afrondde: 2- 0. Binnen twee minuten stond het ineens 2- 2. In blessuretijd werkte DFS de bal ook nog voor 2-3 ach­ter de kansloze Bas Boonen.

DFS met kunst en vliegwerk naar periodetitel

OPHEUSDEN – Zaterdagderdeklasser DFS won met 2-3 bij de nummer drie van de ranglijst UNI VV en pakte – mede door het 2- 3 verlies van nummer twee Sportclub Teu­ge tegen SKV – de eerste periodeti­tel in de derde klasse A van het dis­trict Oost. „Daarover ben ik tevreden, vooral omdat we nogal wat vaste mensen misten”, keek trainer Dennis Koorn terug. „ De groep heeft het echter goed opgepakt en een 2- 0 achterstand weggewerkt.”
De eerste helft was ronduit saai. UNI VV liet DFS het spel maken en loerde op de counter. In de bles­suretijd werd het 1-0 na een snelle aanval. Koorn bracht Erwin Kuis in de ploeg en dat bleek, achteraf, een gouden wissel. Eerst werd het, in de 55ste minuut, 2-0 na een dek­kingsfout van Jeroen Dirksen. Van­af de aftrap maakte Kuis er met een kopbal weer 2-1 van. DFS speelde daarna vol op de aanval, maar moest met tien man verder na de tweede gele kaart van Wilf­red Donkertseeg. Toch pakte de ploeg de zege én de periodetitel. Nick Rentenaar en opnieuw Kuis tekenden voor de treffers: 2-3.

Één reactie op “UNI vv geeft voorsprong uit handen (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.