Categorie├źn
Uni VV 1

Kleedkamergeheimen

Na de winst bij SKV was het wederom zo ver. Waar we het elke week voor doen, waar we elke vrijdag van dromen een dag later weer te mogen, het summum op de zaterdagmiddag: het inzetten van de hymne waarin de Uni VV-ziel huist, de vocale compositie vanuit voetballende kameraadschap, de tekst die zelfs Kev ‘nacho macho’ Schuurbips begint te leren, de onmiskenbare lyriek die een ieder met een rood-zwart hart met trots vervult, oftewel:

LAALA LAALA
LA LA LA LA LAAAA!!!!

3 reacties op “Kleedkamergeheimen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.