Categorie├źn
Uni VV 1

Vanavond Overasseltse Boys

Vanavond om half 8 spelen we de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Overasseltse Boys. Dat betekent om half 7 aanwezig. We zitten opnieuw met een ruime selectie, daarom heeft de trainer de volgende spelers geselecteerd voor vanavond: Bas, Wouter, Chris, Hans, Gijs, Sjoerd, Bruno, Kevin, Gerben, Huub, Joris, Willem, Bert, Joost.

2 reacties op “Vanavond Overasseltse Boys”

Mannen, volgens de KNVB is het rapport van de scheidsrechter nog niet binnen, dus ik wil me graag vanavond al mengen in de strijd om het topscoordersshirt. Groeten, Willem

Zal de scheidsrechter na mijn fantastische betoog dan toch echt ingezien hebben dat je helemaal geen overtreding maakte, Wil? Onder het adagium ‘je eigen ruiten ingooien’ was dat denk ik geen al te beste actie van me…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.