Categorieën
Uni VV 1

UNI vv zweeft bij Teuge (Gelderlander)

NIJMEGEN – De Nijmeegse zaterdag­derdeklasser UNI vv had vrede met de 1-1 eindstand bij het onbe­kende Teuge. Trainer Leo Gardien: „ Onze speler Hans Schoppers was een dag eerder getrouwd. De spe­lers hadden dat uitbundig meege­vierd. De wedstrijd kwam niet ge­legen maar we kwamen er zonder echte kleerscheuren uit.” UNI kwam halverwege de tweede helft op 0-1. Huub Meijering scoor­de op aangeven van Wout Abbink. Een kwartier voor afloop viel de 1-1 na een vrije trap. Willem Klaas­sen trof namens UNI de lat.

Juist, Hans! Het is allemaal jouw schuld! 😉

Één reactie op “UNI vv zweeft bij Teuge (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.