Categorieën
Uni VV 1

Oranje Blauw en UNI vv scoren en incasseren ieder twee keer (Gelderlander)

UNI vv-Excelsior 2-2
UNI vv opende tegen Zetten met enkele mogelijkheden voor Huub Meijering enWillem Klaassen. Ke­vin Schuurman schoot op de paal. Direct daarna viel aan de overkant de 0-1 en fout verdedigen leidde ook nog tot 0-2. Na rust ging het lopen bij UNI. Tolkamp zorgde voor 1-2 en Meijering maakte een kwartier voor tijd de gelijkmaker.

en

Excelsior geeft bij UNI VV ruime voorsprong weg
NIJMEGEN – Excelsior heeft zaterdag in het duel met UNI VV twee pun­ten verspeeld. De derdeklasser uit Zetten gaf in Nijmegen een vlot verkregen 2-0 voorsprong in de slotseconden nog uit handen: 2-2.
De gelijkmaker, gemaakt door Huub Meijering, had volgens Excel­sior- trainer Marcel Nijenhuis overi­gens nooit toegekend mogen wor­den: „Het was vijf meter buiten­spel. Onze grensrechter Jos Jans­sen vlagde ook, maar de scheids­rechter besliste van zo’n dertig me­ter afstand anders.”
Excelsior was goed aan het duel be­gonnen en leidde halverwege met 2- 0 dankzij goals van Peter Schaap en Gerben Franken. Hoewel de Zettenaren na rust genoeg moge­lijkheden kregen om de drie pun­ten vlot te trekken, ging het dus toch nog mis. De gelijkmaker van UNI werd vooraf gegaan door de 2-1 van Bert Tolkamp.

Één reactie op “Oranje Blauw en UNI vv scoren en incasseren ieder twee keer (Gelderlander)”

5 meter nog wel…
die trainer had er blijkbaar nog beter zicht op dan de scheidsrechter haha

gelukkig wist onze enige echte supporter na afloop te vertellen dat ’t inderdaad geen buitenspel was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.