Categorieën
Uni VV 1

Open brief aan Kevin Schuurmans…

Beste Kevin,

Je bent nu een zestal weken echt lid van UNIvv, je hebt een basisplaats veroverd, je moeder en vader hebben langs de lijn gestaan en je hebt door dat we een speciale club zijn (“begrijp ik nu goed dat er geen tweede team is?”). Daarbij ben je niet alleen ’s avonds een man, maar ook ’s nachts en zeker ook de volgende middag. Tot zover niets dan lof. Waar wij echter problemen mee hebben, is dat jij nog altijd het UNIvv-clublied niet in de vingers hebt. Wij hoorden frases als ‘rode broek en zwarte trui’, terwijl wij toch echt een zwarte broek en rode trui hebben en wij hoorden dat we ‘fanatiekeliiiingen’ zijn, terwijl wij toch echt fanatieke lui zijn. Het enige onderdeel dat je onderdeel dat je goed onder de duim lijkt te hebben, is het lalalaaaa-gedeelte.

We willen je daarom vragen komende week extra goed te oefenen om het lied zaterdag wel goed mee te kunnen zingen. Want zeg nu zelf: een aanvoerder van de nacht die zijn eigen clublied niet eens kan zingen, die verdient het predikaat ‘aanvoerder van de nacht’ toch ook niet? Check deze pagina om te oefenen.

PS: Wout Abbink, ook JIJ wordt volgende week overhoord!

3 reacties op “Open brief aan Kevin Schuurmans…”

Het voelt net alsof ik weer op de middelbare school zit…een officiële overhoring, het enige verschil is dat ik nu geen laffe zes wil halen maar een dikke negen! Ik zal voorbereid zijn…Ik zal Wout eens even laten zien hoe het moet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.