Categorie├źn
Uni VV 1

In ’t kader van: “het kan nog altijd erger…”

Otterlo verspeelt 5-0 voorsprong.
zaterdag 27 september 2008
OTTERLO – Otterlo pakte het eerste punt van de competitie. Daarmee passeerde de ploeg van trainer Arthur van Veldhuizen op basis van het doelsaldo SDS’55 en SKV. Dat was ook het enige positieve van de middag. Want als je met nog een kwart wedstrijd een 5-0 voorsprong verspeelt tegen ESA, kun je onmogelijk tevreden zijn.

In de eerste helft bleek al dat bij beide teams het aanvallende gedeelte beter was verzorgd dat het verdedigende. Voordat Laurens Foekens na een half uur de 1-0 aantekende, had Otterlo al drie keer de kans gehad op de openingstreffer. Op slag van rust stelde Foekens Martijn Meijer in staat de 2-0 te scoren. ESA had ook haar mogelijkheden, maar kon vooralsnog niet tot scoren komen.

Na de thee zette Otterlo het goede voetbal van de eerste 45 minuten voort. Als snel resulteerde dat in de 3-0 van Jeroen Jansen en de 4-0 van Martijn Meijer. De thuisploeg schakelde vervolgens een tandje lager. Omdat invaller doelman Edwin Lagerwey goed ingreep, bleef de stand gehandhaafd. Het werd zelfs 5-0 door Sander Vonk, uit een assist van Foekens.

In vrijwel alle gevallen betekent dat met nog 25 minuten op de klok ‘kat in’bakkie’. Niet bij Otterlo dus. Eerst kopte Raoul Berends de 5-1 binnen. Daarna scoorde Stefan Gezius in 8 minuten een rasechte hattrick: 5-4. In de slotminuut was het weer de doorgeschoven Berends die scoorde: 5-5.
bron: Edestad.nl

ouch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.