Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 pakt eerste punt van het seizoen!

Even voor de volledigheid (en de UNIvv’ers die nog in het buitenland verkeren) een kort verslagje van de eerste (beker)wedstrijd van het seizoen tegen het altijd lastige Brakkenstein. Brakkenstein, dat al een drietal oefenwedstrijden gespeeld had, speelde met een jong elftal en creëerde in de eerste helft een aantal aardige kansjes. Bas Boonen, die de concurrentiestrijd van Bram, Mattijs en mijzelve gewonnen lijkt te hebben, keepte echter weergaloos en wist deze balletje goed te verwerken. Aan de andere kant kwamen de roodzwarten er een paar keer goed uit. Met goed positie- en kaatsspel werd de overkant bereikt, maar helaas nog niet het net gevonden. Willem ramde de bal net voor rust vanaf een paar meter nog op de goal, maar de keeper viel helaas net die hoek in. Opvallend aan de eerste helft was dat de verdediging van UNI goed geposteerd stond; er werd weinig weggegeven en gaatjes werden goed dichtgelopen.

In de rust werden Barry, Gijs en Mattijs gewisseld voor Kevin (zijn debuut!), Gerben en Sjoerd. Helaas moest ook Willem Klaassen (vanaf nu Willem K.) het veld snel verlaten. Agressief geworden door de muziek van System of a Down pogode hij zijn tegenstander omver, waarna de scheidsrechter vond dat hij niets anders kon dan Willem een rode kaart geven. Toch best aardig, op zijn verjaardag. Brakkenstein wist van de teleurstelling gebruik te maken en maakte snel hierna de 0-1. UNI gaf echter niet op en al snel mocht Bruno vanaf 16 meter de bal in de bovenhoek knallen: 1-1.

Zo begint UNIvv1 de competitie een stuk beter dan een jaar eerder, toen het met 9-0 van sv Orion verloor en werd neergezet als een veredeld cafe-elftal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.