Categorieën
Uni VV 1

Klein feestje

Mannen, en (semi-)vaste partners,
hopende dat de agenda’s tegenwoordig nog niet helemaal bomvol staan, nodig ik jullie graag uit om vrijdag een biertje te komen drinken opdat ik een mooi 32e levensjaar mag beleven met jullie. Vanaf half negen verzorg ik de drankjes op de Jacob Canis en later gaan we natuurlijk nog even lekker stappen. Tot vrijdag! Tot 90’s? Willem

Mannen, en (semi-)vaste partners,
hopende dat de agenda’s tegenwoordig nog niet helemaal bomvol staan, nodig ik jullie graag uit om vrijdag een biertje te komen drinken opdat ik een mooi 32e levensjaar mag beleven met jullie. Vanaf half negen verzorg ik de drankjes op de Jacob Canis en later gaan we natuurlijk nog even lekker stappen. Tot vrijdag! Tot 90’s? Willem

Één reactie op “Klein feestje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.