Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv1 gaat NIET degraderen!

Ik herhaal: UNIvv gaat NIET degraderen! Tenminste, dat is wat deze poll ons doet geloven. Een derde van de respondenten vindt zelfs dat UNI1 gewoon voor de titel moet gaan: niets meer en niets minder. 29% is tevreden met een plek bij de eerste drie, terwijl een kwart van de pollers een plekje in het linkerrijtje ook wel ziet zitten. Slechts drie klikkers (de verstandigen onder ons, of toch de tegenstanders?) stellen dat UNI zich eerst maar eens op lijfsbehoud moet richten. Zijn we een stel arrogante studenten of hebben we gewoon kijk op voetbal? De tijd zal het ons leren…

polleke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.