Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv1 wint GerK-schaal!

UNIvv1 heeft het seizoen gisteren goed afgesloten. Op een bomvol sportpark Gymnasion lieten de jonkies van het eerste de oude mannen van het tweede regelmatig de vier hoeken van het veld zien. Na negentig minuten voetballen stond er een eindstand van 5-0 op het scorebord.

5-0

Doelpunten kwamen op naam van Sjoerd, Gerben, Koen, Barry en Huub. Extra dank aan dispensatiespelers Jesper (de neef van), Sander (de vriend of broer van) en Peter (alias Snus) voor hun inzet en voetballende vermogen. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.