Categorie├źn
Uni VV 1

Ontbijt voorafgaand aan Rockin Park

Aangezien er een hoop Rockin Park gangers binnen Univv en wij op loopafstand van het Goffert park wonen verzorgen wij zaterdagochtend ontbijt. Tevens kun je dan je fiets hier neerzetten zodat die er op het eind van de dag ook nog staat en lopen we naar de Goffert toe. De eerste act (Melee) begint om 11.45 dus ontbijt is om (vanaf) 10.00 uur. Joris en Michelle komen langs, Wout en Floor komen zeker. Willem en Mieke en Bert en Ineke weten het nog niet zeker maar zijn uiteraard welkom. Willem en Bert laat liefst vandaag nog even weten of je langskomt!
Groeten Sjoerd en Milon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.