Categorieën
Uni VV 1

Maandag voetbalkijkdag!

Na gisteren de ploeterende en hard werkende Bas en Bert aan de BBQ te hebben gezien, heb ik besloten komende maandag absoluut GEEN BBQ te organiseren. Wij wonen niet zo groot als Bertje en dus is het voor eenieder zaak een stoel te bemachtigen en daar de rest van de avond niet meer vanaf te komen. We moeten daarom voor voedsel zorgen waar en place niet meer te veel aan gedaan moet worden. Zoals eerder al gemeld, hadden we dus het idee om er een soort van American Party van te maken (beetje raar op zo’n Nederlandse avond, maar ach…). De een maakt een lekkere pastasalade, de ander zorgt voor een hartige taart, terwijl de ander knakworsten of blokjes kaas voor onder de wedstrijd regelt. Wanneer jij daarbij lekker cassis (ofzo) wil drinken, dan raden we je aan lekker een fles cassis mee te nemen…

Ik zal hier aangeven waar wij voor zullen zorgen, dan mogen jullie in het reactiepaneel laten weten wat jullie voor je rekening zullen nemen.

Joris van Meel + Mies (niet van Meel): bier, wijn, huisgemaakte huzarensalade, pannetje sate, Turks brood
Wouter en Nicolette de Beukelaer: specialiteiten van Anoushka? Bestek?
Bas: Bier van Bert? Statafels?

Lijst van mensen die aan hebben gegeven zeker te komen eten en kijken:
Bruno & Hilde, Barry, Hans & Meriam, Pim, Wout (Floor komt later), Mattijs (Laura komt later), Wouter & Nicolette, Bas, Sjoerd & Milon

Willem (formerly know as Big William) heeft aangegeven ook graag te komen, maar kijkt altijd met zijn broer en drie vrienden. Ga vanmiddag even kijken of ons woonkamertje zoveel mensen kan herbergen. Huub & Marit en Bram komen misschien, maar zijn natuurlijk altijd van harte welkom!

14 reacties op “Maandag voetbalkijkdag!”

ik zal zorgen voor knakworstjes (op te warmen in de waterkoker van Joris) en bittergarnituur (op te warmen in de frituurpan van Joris). Joris, als je geen frituurpan hebt verzin ik iets anders…..

Staan ze nog bij Bert? Kom ik ze zondagavond, wanneer ik toch in de buurt van de Klaverstrasse moet zijn, samen met de statafels oppikken… Bert, ben je daar? Bert, kom er maar in!

He Jorrie in mijn eigen wereldje had ik al op de site gezet dat er in huize Reutelingsperger een lekker quiche gemaakt ging worden. Ik hoop dat het dit keer ook in jullie wereld door komt!

Op een Italiaanse avond kan de pizza mijns inziens niet ontbreken! Zal ik een stuk of vier Ristorante-pizza’s (te bakken in de oven van Joris) meenemen? Joris, als je geen oven hebt verzin ik iets anders….

Boys,

Top! Ik heb een oven en een frituur (al zul je die tweede met Wout moeten delen). Samenvattend is er vanavond dus voor ieder wat wils: van frikandellen tot Turkse worst, van huzarensalade tot quiche en van pizza’s tot bittergarnituur. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.