Categorieën
Uni VV 1

Donderdag trainen!

Nu we de halve finale niet gehaald hebben (ben er nog niet helemaal overheen…) kunnen we maar beter zelf weer tegen een balletje trappen donderdag. Ik reken weer op minimaal 10 man! Effe een uurtje tussen half 8 en half 9. Dan zijn we klaar voor de wedstrijd. Ik denk dat ik tegen die tijd Guus wel weer een finaleplek gun, dus dat kunnen we dan mooi erna gaan bekijken.

20 reacties op “Donderdag trainen!”

Ik niet. laat alle in de afgelopen twee jaar opgelopen kloteblessuretjes eerst even herstellen. Ga vanavond wel een rondje moordkuil lopen. Heerlijk. In augustus gezamenlijk? Chris?

Trouwens Peter, je kan niet tellen, ik ben nr. 10. Hoef geen vriendje te regelen. Misschien ben je door Bas zijn reactie gefopt.

Ik heb Chris nog gesmst of ie komt (aangezien ie nooit de site leest), dus misschien krijg je wat meer rust Gerben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.