Categorieën
Uni VV 1

Peter heb je de overschrijving al geregeld?

De 111e minuut in de 2e verlenging wordt Gendringen een al of niet in buitenspelpositie gescoord doelpunt fataal tegen Concordia Wehl. 0-1. Door deze nederlaag spelen de roodwitten volgend jaar weer in de 4e klasse.

Één reactie op “Peter heb je de overschrijving al geregeld?”

Kerels… Ik vond slecht nieuws in mijn mailbox, afkomstig van Snus:

“Ik heb voor jou/jullie echter ook slecht nieuws (zei hij zonder enige vorm van bescheidenheid): ondanks de degradatie knoop ik er nog wel een jaartje Gendringen aan vast. Het samen voetballen zal voorlopig dus even beperkt blijven tot het aloude zomeravondparkvoetbal, denk ik…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.