Categorieën
Uni VV 1

Borrelen?

Hoi allen, graag had ik nog een laatste maal met jullie geschitterd op de velden, maar de weergoden hebben blijkbaar doorzien dat Chris waardevoller is voor het team. Christian, de twee extra wedstrijdjes zijn je gegund!
Laat mij dan nog éénmaal schitteren op mijn echte thuisterrein; de kroeg. Vrijdag ben ik zeker op pad, is het niet bij Helter Skelter in Roosje, dan is het wel in de Fuik. En zaterdag zijn Mieke en ik met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te vinden in Eten&Drinken temidden van allerhande vrinden.
Mocht ik je niet meer zien deze week, dan wens ik je nu alvast een fantastische seizoenshelft toe. Sleep die 2e en/of 3e periode binnen! En Gerben, draag nummer 9 met trots! Het allerbeste mannen! Willem

4 reacties op “Borrelen?”

Willem, het was een woest genoegen de eerste seizoenshelft ooit met je samen te mogen spelen. Helaas kan ik je komend weekend niet komen uitzwaaien, ik moet nl op wintersort.
“It’s a dirty job, but somebody has got to do it!” 😉
Veel plezier op de wereldreis!

Kom je morgen niet nog even je befaamde passeerbewegingen laten zien op ’t Sportcentrum Willem? Gaan we erna ook even borrelen (nu je toch bezig bent deze dagen) Gerben neemt oliebollen mee. (ook voor de rest, allemaal komen dus!!)

Mocht’t niet lukken wens ik je natuurlijk een hele goeie reis toe, want heb ’t weekend verder andere verplichtingen.

Heel goed Bruun, morgen inderdaad nog de jaarlijkse UniVV-kerstborrel!!!
Na afloop van een geweldige pot voetbal op een echt winter-wonderland-veld gezellig samen een paar drankjes nuttigen. En inderdaad: ik probeer ff een paar oliebollen te regelen. Dus Willem: daar kun je niet ontbreken!!
Oh ja: ook voor geblesseerden geldt: u zijt wellekome…

Wil,
Ik weet niet of ik als ex-lid ook mag reageren, maar ook ik ben komend weekend niet in mooi Nijmegen te vinden. Misschien dat ik morgen in een gekke bui nog wel mee kom trainen… In Groesbeek is de winterstop namelijk al ingeluid!
En ja, ik zal de tweede seizoenshelft een keertje vlaggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.