Categorieën
Uni VV 1

UNI vv pakt het langste luciferhoutje bij DVOV (Gelderlander)

VELP – In een pittig duel met veel inzet van beide kanten won der­deklasser UNI vv zaterdag met 1- 2 bij DVOV. Zonder dat de Nijmege­naren tot groots voetbal kwam, counterde UNI vv naar 0-1 via Huub Meijering. Nog voor rust werd het 1-1. Joost Timpers van de gasten scoorde in eigen doel. In een op en neer gaande strijd in de tweede helft maakte opnieuw Meijering 1- 2 na een lange pass van achteruit van Timpers. „Wij trokken het langste luciferhoutje”, zei UNI vv-trainer Leo Gardien.

Trainer Martin Laamers van DVOV stond er verloren bij na de onnodige nederlaag tegen Uni vv: 1-2. „Ik word hier een beetje ziek van”, meldde Laamers. „We spelen beter dan vorig seizoen, maar we scoren niet.” DVOV was in de eer­ste helft heer en meester, maar kwam op ongelukkige wijze met 0-1 achter. Uit een corner kopte Wilco Thedinga DVOV op gelijke hoogte: 1-1. Na rust kreeg het bete­re DVOV een domper te verwer­ken door de onverwachtte 1-2. De slotfase had een open karakter, maar wat DVOV ook probeerde, de schutters lieten het afweten.

Één reactie op “UNI vv pakt het langste luciferhoutje bij DVOV (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.