Categorieën
Uni VV 1

‘Afscheid’

Hallo mannen,

Ik weet niet of iedereen het gisteren heeft meegekregen, maar ik heb besloten om een stap terug te doen qua voetbal. Het is een optelsom van factoren, de belangrijkste zijn:

1. Afronden scriptie (Ik werk 36 uur verdeeld over 4 dagen en in de overige tijd moet ik een groot gedeelte benutten om aan mijn scriptie te werken),

2. Eindelijk weer eens fit worden (op lager niveau gaat mijn lichaam langer mee, vermoed ik. Daarom maak ik het seizoen af, als ik fit ben, bij Trekvogels 8 (voorheen univv2),

3. Plezier in het spelletje terug krijgen. (Hiermee doel ik niet op jullie gasten, want jullie zijn een geweldige groep, maar ik ben de afgelopen tijd te veel bezig met ‘het goed willen doen en bewijzen dat ik beter kan’ i.p.v. simpel genieten van deze mooie hobby’.)

De prioriteit van het voetbal is op dit moment in de pikorde gezakt, maar dan kan vanzelf weer veranderen als ik de scriptie afgerond heb. (De verwachting is juli.) Ik zal jullie in ieder geval blijven volgen en indien mogelijk ook enkele wedstrijdjes mee pikken. En anders gewoon bij Café Jos of in de stad.

Veel succes de rest van het seizoen en a.s. zaterdag 3 punten tegen SDS. Bedankt voor het leuke jaar.

Groetjes Pieter

3 reacties op “‘Afscheid’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.