Categorieën
Uni VV 1

Univv wint eindelijk weer eens.

4 wedstrijden lang moest Univv wachten op een overwinning maar tegen Excelsior werden de punten weer eens volledig binnengesleept. De 1-0 viel na een goed half uur spelen. Bert Tolkamp verzilverde de voorzet van Koen Selten die goed door ging. Bert Tolkamp had in de eerste helft nog twee opgelegde mogelijkheden maar bleef op een treffer staan. Excelsior wist daar weinig tegenover te zetten maar kwam wel op gelijke hoogte. De keeper van Univv ging onder een hoge bal door waardoor een aanvaller van Excelsior in een leeg doel binnen kon koppen. Het leek erop dat we met die stand gingen rusten maar Huub Meijerink kopte een voorzet van links van ver knap binnen. Niet zijn laatste wel zijn mooiste, 2-1. Excelsior schakelde een tandje bij en Univv was niet fel genoeg. Een schot van Excelsior werd weinig overtuigend geblokt waarna de rebound binnen werd gewerkt, 2-2. Univv kreeg al last van deja-vu gevoelens maar trok de wedstrijd toen knap naar zich toe. Willem Klaassen probeerde de keeper vanaf de zijkant te verrassen met een stiftje, de keeper tikte de bal echter niet over de lat maar terug het veld in waardoor wederom Huub Meijerink de kans kreeg om de bal in te koppen, 3-2. Meijerink kreeg kort daarna via een goede combinatie door het hart van de verdediging de bal en werkte de 4-2 binnen. Univv ging wat achteruit leunen en geloofde het verder wel. Opnieuw zorgde een raar moment voor een goal voor Excelsior. Een hoge voorzet kon praktisch op de doellijn ingekopt worden waardoor het nog even spannend leek te gaan worden. Willem Klaassen had echter nog een sterke actie en dito schot in huis en versloeg de matige keeper van Excelsior. Hopelijk geeft deze overwinning weer wat vertrouwen en is dit het begin van een serie!

Één reactie op “Univv wint eindelijk weer eens.”

Prachtig. Heerlijk om weer eens na te mogen lezen hoe mooi de overwinning tot stand kwam. Ook zeer netjes van die speler van Excelsior (tagboard). Beterschap jongen! En niet teveel lachen of hoesten deze dagen, want oeh, da’s pijnlijk…
Mannen, hebben we zaterdag weer een date met de drie punten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.