Categorieën
Uni VV 1

UNI vv pakt weer eens een punt bij Kesteren (Gelderlander)

KESTEREN – Zaterdag derdeklasser UNI vv pakte, na drie nederlagen op rij, een punt. Het werd 2-2 bij Kesteren. De eindstand was al hal­verwege de eerste helft bereikt. UNI werkte twee keer vlot een achterstand weg. De 1-1 kwam, op aangeven van Willem Klaassen, van Bert Tolkamp. De 2-2 kwam van de voet van Hans Schoppers. Trainer Leo Gardien: „We hadden slechts elf spelers beschikbaar. Sommige UNI vv’ers missen kracht, maar de ploeg is door het harde werken collectief in balans.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.