Categorieën
Uni VV 1

UNI vv is kwetsbaar in de verdediging (De Gelderlander)

NIJMEGEN – Derdeklasser UNI vv is kwetsbaar in de verdediging. De wedstrijd van zaterdag tegen SKV eindigde in 3- 5. Trainer Leo Gar­dien: „Toch ben ik blij met het spel en de inzet.” Bij UNI scoor­den voor rust Sjoerd Reutlingsper­ger (penalty) en Bruno van de Laar. Ook SKV was twee keer doel­treffend. Hans Schoppers bracht de stand op 3- 2. Na de 3- 3 van op­nieuw Van Opdorp liepen veel Nij­meegse spelers op het tandvlees. SKV liep via onder meer een be­twiste penalty uit naar 3-5.

Één reactie op “UNI vv is kwetsbaar in de verdediging (De Gelderlander)”

Ha mannen!

Ben weer op (natte) Nederlandse bodem. Jammer dat jullie de goed start in de afgelopen 2 wedstrijden niet hebben kunnen vasthouden. Maar dat komt wel weer goed. Ikzelf ga nu weer de revalidatiemolen in en hoop spoedig weer onder de lat te staan! De hoogtestage in Peru lijkt wat dat betreft ook enigszins goed te hebben gedaan. Daarnaast is het als keeper natuurlijk mooi om elke wedstrijd de kans te krijgen om een penalty te stoppen… 😉
Tot gauw!

Bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.