Categorieƫn
Uni VV 1

Univv zoekt keeper en grensrechter

He Mannen, over een kleine anderhalve week begint de competitie alweer en het lijkt erop dat we moeten gaan beginnen zonder vaste keeper en zonder vaste grensrechter. Met name het gemis van een keeper zou denk ik een hele grote streep door onze ambities kunnen trekken. Een keeper lid maken van Univv kost naar ik begrepen heb 15 euro en duurt anderhalve week. De eerste wedstrijd kunnen we dus zo ie zo al geen beroep doen op een eventuele nieuwe keeper. De vervanger die Bruno uit Hilversum regelt kan de 2e en de 3e wedstrijd keepen, maar door de afstand zal dat geen structurele oplossing zijn. Ook een goede grensrechter pakt elk jaar punten voor de ploeg dus ik denk dat iedereen binnen ons team in zijn omgeving na moet gaan vragen of er mensen kunnen keepen dan wel kunnen/willen vlaggen. Bas ken jij misschien nog iemand in het keeperswereldje en hoe gaat het eigenlijk met je blessure? (Lees lul kom keepen šŸ˜‰ ) Lang heeft denk ik iedereen gedacht dat het wel goed zou komen maar als we geen actie ondernemen komt het gewoon niet goed. Moraal van dit verhaal: Vraag iedereen op je werk, studie, kroeg, patiĆ«nten, klanten enz. Daarbij is de intro weer begonnen dus dat geeft je een goed excuus om de kroeg in te mogen. “Schat ik ga een keeper zoeken!”

ƉƩn reactie op “Univv zoekt keeper en grensrechter”

Ha Sjoerd, goed bezig! Ook ik heb steeds gehoopt om na mijn vakantie weer fit te zijn, helaas denkt de fysio daar anders over… Na mijn vakantie komt er manuele therapie bij en hopelijk zet dat wat meer zoden aan de dijk. Ik loop nu al veel te lang met die sluimerende blessure dus wat mij betreft moet die eerst helemaal over zijn. Zodra dat het geval is, zo tegen de winterstop volgens de laatste prognoses, zal ik weer fitter dan ooit mijn plekje tussen de palen komen terugverdienen! Helaas is het wereldje van enigszins goede keepers niet zo groot en ken ik in de omgeving van Nijmegen ook niet iemand die de vacature zou kunnen opvullen. Misschien is Paco nog te polsen door Wout…?
Misschien kan ik uit Peru nog een talentvol keepertje meesmokkelen in mijn koffer… De broer van Farfan of zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.