CategorieΓ«n
Uni VV 1

Weekendje Kijkduin!

Het ene feest is nog niet eens verwerkt en ’t volgende staat alweer voor de deur: het weekend Kijkduin! Tijd om nog even wat dingen op een rij te zetten.

We vertrekken vrijdag in drie teams richting Scheveningen. Dikgedrukte naam betekent chauffeur, regel zelf maar effe wie waar ophaalt enzo. We kunnen in elk geval vanaf 15.00 uur de huisjes in.

De ongeveer begin van de middag lichting:
Chris
Sjoerd
Bert

Bruno
Willem

De ongeveer eind van de middag lichting:
Mattijs
Huub
Gijs
Barry

De ongeveer begin van de avond lichting:
Wouter
Gerben
Joris

Bas
Pim
Pieter

We zijn op vrijdag met 15 en op zaterdag met 14 man. En er zijn 12 bedden. Als elke auto nu een luchtbedje/slaapzak achterin gooit, hebben we in elk geval genoeg. Wie er op slaapt moet maar uitgevochten worden (tip: kom op tijd!), ik heb in elk geval een bed πŸ˜‰ Er is een dekbedpakket bijgeboekt, dus dat hoeft verder niet meegenomen te worden.

Neem je zwembroek mee. Het dreigt namelijk mooi weer te worden! Allemaal te volgen natuurlijk op deze site πŸ˜‰
Ik neem een voetbal mee. Iemand misschien een volleybal voor op ’t strand?
Er is geen cd-speler in de huisjes, is er iemand die zo’n ding mee kan nemen? Dan neem ik wel wat jumpstyle cd’s mee :mrgreen:
Oja Fruity King, vergeet de zonnebrandcreme niet!

Bas neemt z’n BBQ mee voor zaterdag, ik haal er ook nog een bij Huub op deze week. Boodschappen (bier en vlees, meer is er toch niet nodig?) zal de vroege vrijdaglichting verzorgen (voor de vrijdag in elk geval..).

We gaan in elk geval een avond los in Crazy Piano’s. Voor de andere moeten we nog wat verzinnen. Iemand suggesties? πŸ˜€

Er is geen activiteitenprogramma opgesteld voor overdag, maar ik vertrouw er op dat Chris wel ’t een en ander zal verzinnen om de dag door te komen πŸ˜‰

Het adres van Kijkduinpark is Machiel Vrijenhoeklaan 450 in Den Haag. Ik zal deze week nog een exacte routebeschrijving op de site zetten. Ik hoorde afgelopen weekend geruchten dat de waalbrug dit weekend afgesloten is, hou daar dus rekening mee!
Je mag alleen op aankomst- en vertrekdag het park op met de auto, dus na ’t uitladen moet je ‘m weer op de parkeerplaats zetten.

Okee, dit was ’t wel effe geloof ik, als er vragen zijn, hoor ik ’t wel!
Heb er zin in!!

18 reacties op “Weekendje Kijkduin!”

Heej Bruun,

Midgetgolf en bowlen is een ideale manier op de bedden te verdelen. De slechtste 2 op de bank….

PS Gaat Koen niet mee?

Dat zijn dus Pieter en ehm.. Pieter! Fijn dat er meteen een vrijwilliger is 8)

Koen gaat niet meer mee, ivm studiewerkzaamheden

Maestro!
Wat een overweldigend gebruik van de smilies! Heerlijk!
Ik slaap (als enig niet-lid) wel op mijn luchtbed. Ik ken mijn plaats!
Misschien (maar zeer waarschijnlijk niet) tot donderdag…

Bij nader inzien lijkt het me trouwens ook wel een goed idee dat Wouter en ik, winnaars van het toernooi van afgelopen zaterdag, vrijgesteld worden van deelname en direct een bed mogen uitzoeken! πŸ˜‰
En anders, kom maar op ❗

Mooi geregeld Brown! En heerlijk, zo’n optimistisch weerbericht, geeft nu al een prettig gevoel!!
Vind ’t ook niet erg om op een matje te slapen. Alternatieve bezigheid: gevulde cake; heerlijk! Joris en Bert, jullie zorgen voor de ingredienten??

Ja, maar de winnaars van afgelopen zaterdag hadden het beste Univv team allertijden. In mijn ploeg (verliezer van de finale) was de gemiddelde leeftijd 49! Tot vrijdag! πŸ˜†

Iets in die richting, maakt voor mij niet uit. Huub zal nog laten weten hoe laat hij uitgesneden is. Mocht dat uitlopen, dan laat hij dat weten en gaat hij in de late ploeg. Jij staat in ieder geval klaar vanaf 16.30?

Volgens mij kunnen we onze zwembroek inmiddels wel thuis laten als ik het weerbericht mag geloven… Wie neemt er Kolonisten mee???

we hebben nu 2 bbq’s, als je nog ruimte hebt mag je ‘m inpakken, maar ’t is niet per se nodig denk ik.

wout kun jij ook je super cd speler uit de dommer van polderveldsweg een weekendje meejatten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.