Categorieën
Uni VV 1

Speler van het Jaar Verkiezing!

Heren, heb zojuist een mailtje in al jullie mailboxen gedumpt waarin te lezen valt dat ook dit jaar de Speler van het Jaar verkiezing weer gehouden gaat worden. Kopie-pasta:

Voor degenen die geen idee hebben waar ik het over heb: aan het eind van ieder seizoen wordt de meest gewaardeerde medespeler beloond voor zijn goede seizoen. Omdat wij (lees: jullie) UNIvv zijn gaat het daarbij niet alleen om voetballende kwaliteiten, maar ook om bijvoorbeeld aanwezigheid, verantwoordelijk en gezelligheid. Komend jaar zal de verkiezing voor de vijfde keer georganiseerd worden. Vorig jaar was het Joost Timpers, die geheel verrast de beker met de grote oren (ooit gejat door Koos M. en kornuiten op een zaalvoetbaltoernooi) in de lucht mocht steken. Grote vraag is natuurlijk wie hem dit jaar mag opvolgen.

Regels voor de verkiezing zijn er niet zoveel: Iedere speler die afgelopen jaar minimaal 90 minuten in ons eerste heeft gespeeld mag 1 keer stemmen. Jouw nummer 1 krijgt drei punten, je nummer 2 twee, en je nummer 3 één! Ik zou graag zien dat je je keuze beargumenteert, zodat ik van de nummers 1 tot en met 3 een mooi documentje kan samenstellen dat op donderdag 31 mei tijdens jullie evaluatie kan worden voorgedragen.

Aangezien 31 mei de evaluatie annex verkiezing plaatsvindt, stel ik voor dat iedereen mij voor 25 mei, 23:59 uur, laat weten hoe zien top3 eruit ziet, en waarom dat het geval is.

Zo, goed nadenken dus! De groeten van Notaris Joris Paardenkop

2 reacties op “Speler van het Jaar Verkiezing!”

Mijn stem is gemaild: nummer 3 Anil, nummer 2 Edwin Tops en nummer 1 dat menneke wat een keer of 10 heeft meegetraind in de winter (weet zijn naam niet meer, maar sjoerd had een keer zijn horloge gevonden)

Piet, het is de bedoeling dat je je top-3 nog even voor je houdt. Jouw top-3 ziet er wel goed uit trouwens, heb nu alleen geen plek meer voor jou 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.