Categorieën
Uni VV 1

Verslag Barneveldse Krant

OTTERLO – Na de tik van Gazelle Nieuwland, herstelde Otterlo zich goed bij UniVV. In Nijmegen werd een lastige klip omzeild: 1-3.

De kampioen van de tweede periode blijft met die zege de laatste competitiedag in de wachtkamer zitten. Gazelle Nieuwland heeft twee punten meer, SKV één, en Blauw Geel bezit evenveel punten. Zaterdag is het SKV-Blauw Geel’55 en Redichem (wat strijdt tegen degradatie) tegen Gazelle Nieuwland. Otterlo zelf ontvangt het gedegradeerde EMM. In theorie is zelfs een titel of een gedeelde eerste plaats met een of twee andere ploegen mogelijk.

Tegen Uni VV ging het zeker niet vanzelf. Oorzaak was dat het tempo te laag lag, om de thuisploeg uit elkaar te spelen. Via de counter stichtte de thuisploeg het meeste gevaar. De 1-0 van Sjoerd Reutelingsperger kwam dan ook niet helemaal uit de lucht vallen.

Via Laurens Foekens, Martijn Meijer en Niels Blotenburg kreeg Otterlo wel kansjes. Maar ook de Nijmeegse studenten hadden de mogelijkheden de stand te verhogen.

In tegenstelling tot vorige week, was Otterlo aan het begin van de tweede helft wel bij de les. Dat resulteerde in twee doelpunten binnen vier minuten van Niels Blotenburg: 1-2. Foekens was nog dicht bij de 1-3, maar stuitte op doelman Bas Boonen.

Uni VV gooide er nog een slotoffensief uit. Het was tot drie keer toe doelman Bart Jan Joosten, die Otterlo voor puntenverlies behoedde. In de laatste minuut besliste Marcel Hazeleger van afstand het duel definitief: 1-3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.