Categorieën
Uni VV 1

UNI helpt tegenstander SKV in het zadel (De Gelderlander)

NIJMEGEN – Het scorend vermogen van UNI vv was niet toereikend bij SKV in Wageningen. SKV doet na de 3- 1 winst op de tegenstander uit Nijmegen nog mee in de strijd om de titel. UNI was in het ver­loop van de wedstrijd sterker maar liet het bij de fraaie 0-1 na tien mi­nuten van Gerben Beltman. De 1- 1 viel uit een eigen doelpunt van Wouter Beukering. SKV kwam via een van richting veranderde inzet van Matthijs van Asselt op 2- 1. Na de pauze bepaalde Imre Overeem de eindstand op 3-1.

en

SKV omzeilde een lastige klip door met 3-1 te winnen van UNI vv. Om uitzicht te houden op promotie mag de ploeg van trainer André Hagen de resterende twee duels geen punten meer verspelen. Na een kwartier kwam SKV met 0-1 achter, deze tegenvaller werd vijf minuten later geëgaliseerd (1-1) door een kopbal van Jaco van Leersum. Net voor de pauze zorgde Matthijs van Asselt voor de 2-1 voorsprong. Diep in de tweede helft vierde Imre Overeem zijn rentree na maanden van blessureleed met een fraai doelpunt: 3-1. „Net voor rust onderscheidde onze keeper ( Ferdi Ausma, red.) zich door drie fraaie reddingen op rij te verrichten”, zag Hagen.

6 reacties op “UNI helpt tegenstander SKV in het zadel (De Gelderlander)”

Ik moet het toch even voor mijn verdedigers opnemen!
Het was natuurlijk geen eigen doelpunt van onze aanvoerder en ook de 2e goal die Sjoerd nog aanraakte kun je niet als eigen doelpunt bestempelen…

Beste studenten van Univv.

Het waren inderdaad geen eigen doelpunten. Jullie hadden meer verdiend in de eerste helft. Misschien had ik die blonde nummer 10 een penalty kunnen geven. Maar er stonden zoveel mensen van SKV langs de lijn, dat ik dat niet durfde. Ook trok ik geen gele kaart wanneer iemand de bal wegtrapte, omdat die jongens van SKV mij zo aardig leken. Toen die blonde nummer acht van jullie geel kreeg, zag ik het niet zo goed, want ik stond op 40 meter afstand, maar die drie oudjes langs de lijn protesteerden hevig, dus dan zal het wel geel zijn geweest.

PS Weet iemand van jullie welke taal die nummer 6 sprak? Ik had het idee, dat hij mij iets probeerde duidelijk te maken, maar ik verstond geen woord van wat hij zei.

Succes nog in de laatste twee wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.