Categorie├źn
Uni VV 1

Het einde…

Het seizoen zit erop…. Korte samenvatting? Een record aantal gelijke spelen, goede wedstrijden afgewisseld met iets minder goede wedstrijden (voor zover ik dat heb kunnen beoordelen) en het afscheid van de trainer en zijn grensrechter. Maar soms zeggen beelden meer dan woorden.. Tot snel!

Oh ja, je hoeft maar op een van onderstaande foto’s te drukken, om daarna door middel van 1 druk op de knop reeds de volgende te zien! It’s so easy!

{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}{Afscheid}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.