Categorieƫn
Uni VV 1

Betalen weekendje Kijkduin

Het einde van ’t seizoen nadert, maar niet getreurd, het afsluitende weekend komt daarmee dichterbij. Helaas kost zoiets ook geld en omdat ik een fraaie Mazda 323 op ’t oog heb (bijna net zo mooi als die van Bert), is ’t handig om dat vooraf aan mij over te maken. Ik moet namelijk volgende week al betalen.

Ik wil jullie daarom vragen om 75 euro over te maken op rekening nummer 305578243.
Okee, ’t is iets duurder dan ’t legerkamp van vorig jaar, maar bij deze prijs zitten ook al enkele hamburgers (en koude!) biertjes inbegrepen.

Alvast bedankt!

4 reacties op “Betalen weekendje Kijkduin”

Bruun! Ik wacht nog even met betalen aangezien ik nog niet zeker weet of ik mee ga. Als ik toch mee ga, is de pot in ieder geval gelijk lekker gevuld!

Paardenkop (Joris) mijn grote vriend sjef wilt je wat vragen over de lerarenopleiding. Zou je je gsmnummer kunnen mailen naar (sjef_goossens@hotmail.com) of hem bellen op het nummer 0623336809 of 0643049575. Alvast bedankt.

Groeten Piet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.