Categorieรซn
Uni VV 1

Bruno op tv

Jaja, ook ik kon me niet meer schuilhouden voor de media. Zie hier mijn optreden op RTL 4 gisteren. Vooral mijn optreden in de keuken is onnavolgbaar ๐Ÿ˜‰

Klik hier!

Klik hier voor Sjoerds favoriete foto van Myrna

6 reacties op “Bruno op tv”

Wow! Wat een TV-persoonlijkheid! R.E.S.T.E.C.P.A.! Het is tijd voor De Grote Bruno-show (en dan dus de echte Bruno en niet de Borat-versie!).

Dubieuze tip trouwens om van de muggen af te komen: gewoon allemaal doodslaan. Ik voel een claim van de Partij voor de Dieren aankomen!

Trouwens, heb de uitzending even geript. Zal ik hem even overzetten op DVD voor je of heb je hem al?

Hey keukenprinses, dit weekend komen mijn ouders eten. Mag je ze eerst iets vertellen over Zoover en daarna wat lekkers voor ze maken. Je keek haar trouwens wel weinig in de ogen, zat je hier soms aan te denken?

Hey Sjoerd! Zit je nu ook al onder mijn naam te reageren! ๐Ÿ‘ฟ
Heb ’t maar effe aangepast ๐Ÿ˜‰
Die foto had ik van tevoren inderdaad al toegemaild gekregen, en nee, ze leek er totaal niet meer op :mrgreen:

Lijkt me top zo’n DVD Joris!

Bruno, interessant filmpje, maar misschien is het met geluid nog leuker ๐Ÿ™‚ Vanavond 2de poging, want op het werk heb ik geen geluid. Ik geef mijn enkel rust vanavond en omdat ik maandag ook niet kan, neem ik aan dat alles volgende week donderdag hersteld is.

Ik ben wel voornemens om zaterdag in Nijmegen te gaan stappen, misschien meer lui interesse?

Allemoal kommen ze op de tillevisie en radio als je maar niet denkt dat ze ook nog wedstrijden winnen. Stelletje slappe zakken. Hullie moeten gewoon eens kei en keihard werken en die bal gewoon us un keer wegfoepen die bossen hinein. In plaats van te draaien en te draaien als een drol in een piespot.

Nou jongens kuis leven verder en denk der nog maar ens over na. Al zal der toch wel weer geen zak van terecht komme.
Hoije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.