Categorieën
Uni VV 1

Afsluitende weekend weg: 8,9,10 juni of 15,16,17 juni?

Mannen.
Denken jullie bij ’t zien van de foto’s bovenaan deze pagina ook steeds terug aan ’t legendarische weekendje weg vorig jaar in Noordwijk? Sjoerd en Chris hand in hand rennend de zee in, de veel te grote legertent met bijbehorend bbq-veld, de subtiele dansmoves in het zeepaardje en niet te vergeten de versnaperingen van Fruity King!

Dit jaar gaan we er minstens zo’n fantastisch weekend van maken. Dit keer gaan we iets luxer, namelijk een huisje in Kijkduin, vlak bij ’t strand van Scheveningen. Om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen zijn er twee opties: het weekend van 9 juni of het weekend van 16 juni.

Laat hieronder weten wanneer je kunt en wanneer niet, dan kan er geboekt gaan worden! Je mag ’t eventueel ook wel gewoon tegen mij zeggen 😉

toevoeging: Ja Joris, uiteraard is dit ook voor oud-spelerts!

4 reacties op “Afsluitende weekend weg: 8,9,10 juni of 15,16,17 juni?”

Ex-teamgenoten…
Ik mis een beetje de vaste zin ‘ook mensen die voorgaande jaren de kleuren van UNIvv hebben verdedigd mogen mee’, maar ben zo vrij hierbij te roepen dat ik enorm graag mee wil. Dat houdt wel in dat er dan niet al te veel afgelast moet worden, en we geen kampioen moeten worden (want dan wordt er nog een kampioenscompetitie gespeeld en ben ik tot half augustus bezig), maar daar ga ik niet van uit!
Ohhhhhhhh, mag ik mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.