Categorieën
Uni VV 1

Zaterdag thuis

Manen, zaterdag moeten we weer voor het eerst aantreden op het geurige groene gras van het sportcentrum. Om 13:00 zal de wedstrijd beginnen dus rond 12:00 aanwezig lijkt mij een mooie tijd. We moeten laten zien dat we er weer klaar voor zijn, want volgende week gaat het weer om het eggie.

Rinus is weer fit genoeg om  deze wedstrijd met eigen ogen te aanschouwen, een extra stimulans voor een gedreven wedstrijd lijkt mij.

Wouter

Één reactie op “Zaterdag thuis”

Gasten!
Succes morgen! Tegen Rood-Wit, toch? Altijd lastig, zo hoor ik in Groesbeek zeggen…
Van mijn kant nog geen nieuws. Drop het hier wel op het tagboard als ik meer weet! Ciao!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.