Categorie├źn
Uni VV 1

Uni VV verslaat FC Kunde in oefenwedstrijd

In een matige wedstrijd heeft Uni VV moeizaam met 4-3 van FC Kunde gewonnen. Bij het gehavende Uni stonden veel spelers niet op hun favoriete positie wat z’n weerslag had op het spel. Na eerst op achterstand te zijn gezet, kwam Uni via twee doelpunten van Koen op 2-1. Willem bracht Uni na de 2-2 vervolgens opnieuw op voorsprong. Na de 3-3 leek aspirant(?)lid Mathijs Uni de winst te bezorgen, maar hij stuitte op de keeper. Vlak voor tijd zorgde Bert toch nog voor de winnende treffer, waarmee we gelukkig het beste (??) team van de Universiteit blijven.

Zaterdag moet er weer uit een ander vaatje getapt worden, om maar even een cliche te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.