Categorieën
Uni VV 1

UNI vv opnieuw niet verder dan gelijkspel (De Gelderlander)

Universiteitsploeg blijft in de middenmoot van de derde klasse A.

NIJMEGEN – Zaterdagderdeklasser UNI vv verspeelde bij hekkenslui­ter Barneveld via 1-1 twee kostbare punten.

Het sterke spel van de Nijmeegse ploeg van trainer Wil de Haard vertaalde zich niet in winst. UNI vv trof in Barneveld een hard spe­lende tegenstander die bereid was tot de grens van het toelaatbare te gaan.
De Haard: „ De scheidsrechter ac­cepteerde het harde spel van de gastheren. Wij hadden steeds een groot overwicht. Onze keeper had in de eerste helft slechts één bal­contact. Aan het einde waren we blij dat het afgelopen was. Verschil­lende spelers hebben blessures op­gelopen. Dit was geen leuke voet­balmiddag.” De 0- 1 viel na zeventig minuten. Willem Klaassen prikte de bal bij een scrimmage in het doel. De ge­lijkmaker werd drie minuten voor het einde ook bij een scrimmage achter keeper Bas Boonen gekopt.

Iedereen nog in leven, jongens?

Één reactie op “UNI vv opnieuw niet verder dan gelijkspel (De Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.