Categorieën
Uni VV 1

Barneveld pakt kostbaar punt in strijd tegen degradatie (Barneveldse Krant)

BARNEVELD – Barneveld heeft een punt overgehouden aan het bezoek van Uni VV. Een kostbaar punt, omdat Redichem en EMM, concurrenten in de strijd om lijfsbehoud, verloren.
Het eerste halfuur was voor de bezoekers uit Nijmegen, die via Gerben Beldman en Wim Klaassen dicht bij de openingstreffer waren. Gescoord werd er niet en Barneveld liet zich na een half uur wat meer liet gelden. Zo vond Samir Hot met een dieptepass Yassine Laghmouchi, die hem oog in oog met doelman Boone bracht. De lob over de doelman was fraai, maar strandde op de lat. In de 35e minuut snelde André van Beek nog een keer door de Nijmeegse defensie, maar hij schoot in het zijnet. Barneveld kwam na de hervatting furieus uit de kleedkamer. Het dwong een aantal hoekschoppen af en schoten van André van Beek en Samir Hot misten het doel maar net. Een doelpunt bleef echter uit. Dat viel in de 70e minuut tegen de verhouding in aan de andere kant. Wim Klaassen had een voorzet van Bert Tolkamp maar voor het intikken; 0-1. Barneveld had even tijd nodig om de tegenslag te verwerken en kwam in die periode goed weg, toen Bert Tolkamp uit een voorzet van Huub Meijerink in vrije positie over kopte. In de 41e minuut kreeg Barneveld toch nog loon naar werken. Uit een hoekschop van Heino van Veluw kon Suleyman Hot de gelijkmaker achter Boonen koppen. Bijna had Barneveld in de slotminuut nog de volle winst naar zich toegetrokken, maar André van Beek kopte uit een vrije trap van Jason Nahumury net naast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.