Categorieën
Uni VV 1

Alaaf

Bestuurlijk ingrijpen van mijn oude clubje ten faveure voor de carnaval, Schitterend volk die Limburgers.
De competitiewedstrijd van het 1e elftal tegen Klimmania T.C. is afgelast.
Hieronder staat een kopie van de brief, die wij als bestuur naar de K.N.V.B. hebben gestuurd. Zijn er mensen die het afgelopen weekend iets gezien of gehoord hebben, verzoeken wij hun contact op te nemen met de politie.

Aan:

KNVB Zuid 2
T.a.v.: de heer Tax

Betreft: Afgelasting Oranje boys – Klimmania TC

Geachte heer Tax,

Zondagmorgen jl. om 9 uur heeft de consul de heer Meijs het hoofdveld gekeurd van RKVV Oranje boys. Dit ter voorbereiding op de wedstrijd Oranje boys 1 – Klimmania TC 1. De heer Meijs constateerde dat het veld goed bespeelbaar was en zag geen reden tot afkeuring. Om 11.00 uur is ondergetekende de lijnen gaan kalken. Bij het betreden van het veld zag ik een voorwerp staan ter hoogte van het 2de doel. Eenmaal ter plaatse zag ik dat het een volle bak bier was. Daarnaast lag er een papier op met de tekst “Groeten uit Klimmen….Alaaf”. Tot mijn grote schrik zag ik dat het doel vernield was. De gehele achterkant van het doel was weg (zie foto’s). Ik heb meteen de heer Meijs gebeld en deze is terug gekomen. De heer Meijs vertelde mij dat hij wel iets had zien staan ter hoogte van het 2de doel, maar dat hij hieraan geen verdere aandacht had besteed. Het veld was immers in goede staat en daarom had hij zich met betrekking tot het keuren van het veld beperkt tot één helft van het veld.

We hebben als bestuur nog getracht om het doel te herstellen. Dit bleek een onhaalbare zaak. We hebben toen in overleg met de consul besloten om de wedstrijd noodgedwongen “eruit te gooien”. We hebben het bestuur van Klimmania tc en de scheidsrechter in kennis gesteld van bovenstaande.

Wij betreuren het hele voorval en hebben aangifte gedaan bij de politie. Bovendien hebben we een schadepost van enkele honderden euro’s.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben kunt contact opnemen met ondergetekende, tel: 06-55356514. Ik laat u een kopie van de aangifte en foto’s schriftelijk toekomen.

Met vriendelijke groet,

Jean-Paul Schrijnemaekers
Secretaris RKVV Oranje boys

7 reacties op “Alaaf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.