Categorieën
Uni VV 1

UNI vv handhaaft zich in subtop na zege

Derdeklasser UNI vv blijft na de 3-1 winst op Redichem in de subtop meedoen.

Derde klasse A UNI vv- Redichem 3- 1
De gasten hadden na slecht uit­verdedigen van UNI vv succes; de bal viel in de hoek voor 0-1. De strijd ging daarna lang gelijk op. Mathijs Mol legde de bal op aangeven van Huub Meijering in de korte hoek voor 1-1. In de tweede helft drong Redichem aan en UNI leefde zich uit met counters. Na een assist van op­nieuw Meijering schoot Willem Klaassen langs de uitlopende keeper. Klaassen speelde vervol­gens in zijn eentje de achterhoe­de uit voor 3-1.

En in de andere ditie valt het volgende te lezen:

Redichem verloor met 3-1 van Uni VV en steven af op een strijd om klassebehoud. „Het spel is te wisselvallig. Dat moet verande­ren anders wordt het een moei­lijk verhaal”, somberde trainer Fred Swart, die zijn ploeg via Michiel Heitink op voorsprong zag komen: 0-1. Martijn Mol sloeg al snel terug voor Uni VV, dat na rust nog tweemaal scoor­de via Willem Klaassen: 3-1.

2 reacties op “UNI vv handhaaft zich in subtop na zege”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.