Categorieƫn
Uni VV 1

Nieuws van de trainer!

Gister heeft een afvaardiging van spelers en spelersvrouwen een bezoekje gebracht aan Rinus. Gerben, Sandra en Wouter hebben hem namens het team een fruitmand en een flesje wijn gebracht. Dit deed hem naar onze mening erg goed. We hebben daar gezellig kunnen babbelen met Rinus en zijn vrouw. Met Rinus ging het qua longonsteking wat beter, alleen ging het met de pijn in zijn rug en been wat minder, hij liep heel erg slecht en zou vandaag een bezoek brengen aan de neuroloog. Ik zal van de week nog even contact opnemen hoe dit is verlopen en wat de uitslag daarvan is.

De sfeer was er erg prettig en ook hebben we namens het team de vrouw van Rinus gefeliciteerd met d’r verjaardag (toevallig ook zondag). Een kopje koffie, een portje, een knabbeltje en een paar mooie verhalen later zijn we weer vertrokken om zeker snel weer een keer langs te gaan. Want er vallen nog vele mooie nostalgische verhalen en foto’s te verkrijgen in huize de haard.
We moesten het hele team bedanken voor de kaart en de fruitmand!
Speciale dank was er voor Gijs en Sjoerd die met hun telefoontjes hun basisplaats wel veilig hebben weten te stellen ;).

We wensen Rinus nog veel sterkte en hopen dat hij er weer snel bij is.

2 reacties op “Nieuws van de trainer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.