Categorieën
Uni VV 1

Knappe zege SDS (Barneveldse Krant)

WEKEROM – Een reisje naar Nijmegen is nooit weg. Zeker niet als je er – zoals SDS ’55 overkwam – ook nog met een overwinning vandaan komt. Vraag het maar aan Danny Huytink en Wim Oudshoorn. De stemming was opperbest in de auto toen zij terugreden naar Wekerom. Met 3-4 winnen van Uni VV is natuurlijk niet weg. Binnen twintig minuten werd er al vier keer gescoord. Na treffers van Maarten van den Top en Alfred Lieuwen leek SDS op rozen te zitten. Vlot daarop stond het alweer 2-2. Door een schot van John van Dreven van wel dertig meter stond het al gauw 2-3 voor de Wekerommers. Nog voor de pauze tilde Jos van Harten de stand op aangeven van Maarten Janssen naar 2-4. Als Alfred Lieuwen een naar het leek niet te missen kans had verzilverd, zou SDS toen al de kat in het bakkie hebben. Uni VV gaf de moed niet op. En middels een offensief probeerden de Nijmegenaren het tij te keren. Verder dan de 3-4 kwamen ze echter niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.